Adverteren

Uw vacature wordt automatisch doorgeplaatst naar Gezondheidszorgbanen.nl

Gezondheidszorgbanen.nl is de meest complete vacaturebank voor professionals in de zorg. Met onze vooraanstaande en marktleidende zorgtitels bereiken we meer dan 140.000 zorgprofessionals en bieden we werkgevers het grootste en meest complete bereik in de zorg.
 
Gezondheidszorgbanen.nl is de enige vacaturebank in Nederland die een unieke combinatie aanbiedt van nichevacaturebanken, online vakmedia voor zorgprofessionals en social media zoals Facebook, Twitter en Linkedin.
 
Bereik Gezondheidszorgbanen.nl
U kunt een vacature plaatsen voor de volgende doelgroepen: (huis)artsen, medisch specialisten, verplegend- en verzorgend personeel, paramedici, zorgmanagement, geestelijke gezondheidszorg (GGZ), zorg en welzijn en praktijkassistenten.
 
Unieke combinatie actief en latent werkzoekenden
Uw vacatures bereiken niet alleen professionals die actief op zoek zijn naar een baan, maar worden ook continu onder de aandacht gebracht bij latent werkzoekenden. De nichevacaturebanken zijn direct verbonden aan MedischContact.nl.
 
Plaatst u vaker een vacature?
Ons team staat voor u klaar om u te adviseren over de mogelijkheden die Gezondheidszorgbanen.nl in dat geval biedt. Neem voor een passend voorstel geheel vrijblijvend contact op via: 
 
Tim Lansbergen
T: 010 - 74 21 022

Aanmelden vacature-alert covid-19

Vacature alerts

Meer vacatures in de zorg bekijken?

Direct de laatste relevante vacatures in uw mailbox ontvangen?

Vacature alerts